Pihkatie 4
40530 Jyväskylä

050 550 8806

info@kauneuskin.fi

 Olemme avoinna sopimuksen mukaan

PARKKEERAUS: 

Liikkeemme sijaitsee Pihkatien perällä Keljonkankaan parturi-kampaamon vieressä. Pihasta löydät ilmaisia parkkipaikkoja, joihin voit jättää autosi. Myös K-Market Kotiväylän pihasta löydät tarvittaessa 1h kiekkopaikkoja. 

Ethän kumminkaan pysäköi VARATTU/HENKILÖKUNTA -paikoille! 

JULKINEN LIIKENNE:

Bussit 7, 14, 16, 16M ja 21 tulevat hoitolamme lähelle. Bussipysäkit sijaitsevat liikennevaloristeyksen läheisyydessä. Suuntaa K-Market Kotiväylän pihaan ja kun saavut kaupan parkkipaikalle, niin näetkin jo pihan perällä KauneuSkinin isot ikkunateippaukset.

MUUTA HUOMIOITAVAA:

Haluamme, että kauneushoitolassamme vallitsee kiiretön ja rauhallinen ilmapiiri. Emme siis vastaa kesken hoitojen puhelimeen, vaan soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Pidämme ulko-oven aina lukossa. Mikäli tulet etukäteen ilmoittamatta tuote- tai lahjakorttiostoksille niin emme välttämättä pysty palvelemaan sinua, jos olemme tekemässä asiakastyötä. Voit varata nettiajanvarauksesta sinulle sopivan ostoshetkiajan, kun haluat varmistaa, että olemme avoinna ja pystymme palvelemaan sinua. Ostoshetkinä palvelemassa on SKY-kosmetologi Sanni.

Meidät tavoittaa myös somekanavillamme, sähköpostilla, tekstiviestillä tai WhatsAppilla. Kiireellisissä asioissa tavoitat meidät parhaiten sosiaalisen median kanavissamme.