Mira

KauneuSkin-yrittäjä
SKY-kosmetologi
Acne ja Acne Rosacea -spesialisti

Palveluihini kuuluvat BiON ja GERnétic International kasvohoidot, jalkahoidot, kestovärjäykset, kestotaivutukset, sokeroinnit ja CND Shellac -kestolakkaukset.

Mira on pirteä, arkailematon ja sisukas ihonhoidon ammattilainen. Intohimoina ovat kauniit kulmakarvat ja tuloksellinen ihonhoito, erityisesti ihonpuhdistukset!

Sanni

SKY-kosmetologi
Erikoiskosmetologiopiskelija
Acne ja Acne Rosacea -spesialisti

Palveluihini kuuluvat BiON ja GERnétic International kasvohoidot, CareTech Hydrogen -laitekasvohoito, kestovärjäykset, kestotaivutukset, kestotaivutuksien suoristuskäsittelyt, kulmien laminoinnit, sokeroinnit, kuumakivihieronnat, GERnétic International hyvinvointia edistävät vartalohoidot ja varpaankynsien CND Shellac kestolakkaukset. 

Sanni on perusteellinen ja rauhallinen ihonhoidon ammattilainen, jolla tuloksellinen ihonhoito ja ihonhoidon opastus sekä kestotaivutus ovat lähellä sydäntä!

kosmetologi

Susanne

SKY-kosmetologi

Palveluihini kuuluvat BiON kasvohoidot, kestovärjäykset, sokeroinnit, jalkahoidot ja hemmotteluhieronnat.

Susanne on ystävällinen ja rauhallinen asiakaspalvelija, jolle asiakkaan rentoutuminen ja hyvä olo ovat ensisijaisen tärkeitä. Siksi Susannen lempipalveluihin kuuluvatkin hemmotteluhieronnat.

Leena

Ripsiteknikko
Sokeroija

Palveluihini kuuluvat klassiset ja volyymiripsipidennykset, kestovärjäykset, kulmien laminoinnit sekä sokeroinnit. 

Leena on ahkera tekijä ja lempeä asiakaspalvelija, jonka erityisosaamisena ripsissä on siisti sekä luonnollinen ulkonäkö ja tasainen ripsirivistö.

 Nanna

Koulutettu hieroja (lähihoitaja)

Palveluihini kuuluvat klassinen hieronta sekä purentalihas- ja raskaushieronta.

Nannalla on napakat ja varmat otteet, jotka mukautuvat voimakkuudeltaan jokaiselle asiakkaalle sopivaksi. Persoonana Nanna on helposti lähestyttävä ja hänet on höystetty hyvällä huumorintajulla!  

hieroja

Salla

Koulutettu hieroja
Urheiluhierojaopiskelija 

Palveluihini kuuluvat klassinen hieronta, purentalihashieronta, kinesioteippaus sekä hoitava laserkäsittely.

Avoin ja iloinen ovat termejä, jotka kuvaavat Sallaa. Sallan käsistä välittyy voima, joka hohkaa aitoa välittämistä ja hieronnat toteutetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaisesti, kiputuntemuksia kunnioittaen.