VARAUSEHDOT

Kun varaat ajan olet sitoutunut noudattamaan sille asettamiamme ehtoja. Tarkistathan siis, että yhteystietosi ovat oikein ajanvarausta tehdessä. Näin saamme myös sinuun tarvittaessa yhteyden.

Tulethan ajoissa varaamallesi ajalle, 5min ennen aloitusta riittää hyvin. Meillä on kiva odotusaula, jossa voi tarvittaessa vaikkapa hieman hengähtää ennen palvelun alkua.

Jos myöhästyt varaamaltasi ajalta, voi olla ettei palvelua keretä kokonaisuudessaan tekemään tai se joudutaan perumaan. Tällöin laskutamme kuitenkin 100% varatun palvelun hinnasta.

PERUUTUSEHDOT

Ajanvarauksen muutokset, peruutukset ja siirrot tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen varatun ajan alkua. Tämän jälkeen siirretyistä tai peruutetuista ajoista veloitamme 50% palvelun hinnasta, myös sairaustapauksissa. 

Kokonaan peruuttamattomista ajoista veloitamme 100% palvelun hinnasta! 

Ajanvarauksen muutokset, peruutukset ja siirrot voit tehdä sähköpostiisi lähetetystä ajanvarauksen vahvistuksesta, soittamalla meille tai laittamalla viestiä. Huomaathan että tekstiviestiperuutus on vahvistettu vasta silloin, kun vastaamme viestiisi.